24 Ноември, 2017

Реклама
 • Фото Журнал
 • Лайф
 • Списание
 • Здраве и Храна
 • Забави и Пътешествия
 • Критика
 • Мода
 • Публикувано: 14 Февруари, 2013

  Оскар Писториус е обвинен в убийството на приятелката си

  Писториус тича в Олимпийския стадион в сериите на 400 метра в Летни олимпийски игри в Лондон на 4 август 2012. Снимка: „Джим Търстън“

  Олимпийския и параолимпийския атлет, Оскар Писториус, е арестуван зареди смъртта на модела Рива Стинкемп (неговата приятелка). Новината изуми много хора в ЮАР, където той е смятан за национален герой от олимийските игри в Лондон.

  Много хора и фенове са в траур за смъртта на г-жа Стинкемп, но изпращат и много послания на подкрепа за параолимпийски шампион, който спечели огромно обществено възхищение покрай дългата си битка с МОК, за да бъде позволено той да се състезава на олимпийските игри в Лондон 2012г..

  Много други са шокирани. Двойката са известни като Брад Пит и Анджелина Джоли на ЮАР. Г-жа Стинкемп е адвокат, както и известен модел.

  Двамата започнаха да излизат през ноември. Те често публикували публични любовни послания и снимки в социялните мрежи като фейсбук и Туитер. Връзката им изглеждала перфектена.

  Той е известен като “Блейд Рънър”, зареди протезните на краката му. Той е роден без фибула на двата крака, и краката му са ампутирани под коляното преди първия му рожден ден.

  Полицията е повикана в дома му в луксозния “Силвър Уудс” комплекс в покрайнините на административната столица на Южна Африка, в ранните часове в четвъртък.

  Те престигат да заварят медицинска помощ в последните опити да спасят 29-годишната жена. Тя е намерена с четири огнестрелни рани на главата и горната част на тялото. Полицията намира 9 мм пистолет в къщата.

  Ранни доклади намекват че г-н Пистотиус може би е объркал приятелката си за крадец който е нахлул в дома.

  Полицията съобщи, че съседите чули писъци и викове около времето на стрелбата, както и че те са били извикани да разследват подобни инциденти в същата къща и преди.

  26-годишният спортист трябва да се яви в южно африкански съд в петък.

  Г-н Пистотиус влезе в история миналата година, когато стана първия двойно ампутиран спортист да се конкурира в Олимпийските игри.

  от:

  Софийски-Вести
  Софийски Вести
  
  Добавете Коментар:

  Няма Коментaри... за сега.