11 Декември, 2017

Реклама
 • Фото Журнал
 • Лайф
 • Списание
 • Здраве и Храна
 • Забави и Пътешествия
 • Критика
 • Мода
 • Публикувано: 7 Март, 2013

  Екшън филми които чакаме с нетърпение това лято

  Тийзър плакат за предстоящия филм, който ще рестартира франчайза на „Супермен“: „Човек от стомана". Снимка: „Man of Steel“

  С началото на Март и идването на пролетта, ние решихме да направим списък на най-добрите и най-вълнуващите екшън филми, които ще трябва да ни забавляват до края на лятото 2013г.. Тази година, холивуд принася много продължения на любимите ни филми, от „Железният Човек 3“ до Супермен. Ето какво да очаквате:

   

  GIJ-2013Джи Ай Джо: Oтмъщение / G.I. Joe: Retaliation (най-рано Март)

  Първият „GI Joe“ не беше точно преобладаващ успех, но благодарение на забаването на „Стар Трек 2″, Парамаунт Студиос изведнъж се намери с голяма дупка в блокбъстър календара на 2013г. Филмът едва ли е шедьовър или уникален, но е типичен, лятен филм. Малко сладникав и предвидим, но… е и много забавен!

   

  OBLIV-2013Обливион / Oblivion (Април)

  През 2073г., 37-годишният бивш морски пехотинец Командир Джак Харпър (Том Круз) е принуден да преразгледа света в който той живее. Според директора, „Oblivion“ отдава почит на научно-фантастичните филми на 70-те години. Той също така съчетава извънземна инвазия, политиката, и космоса, за да се „създаде уникална футуристична среда“.

   

  IM3-2013Железния Човек 3 / Iron Man 3 (Май)

  Робърт Дауни Джуниър отново влиза в ролята си на Железния Човек, в третата част на франчайзът. Филмът ще бъде конвертирани в 3-D в пост-продукция, и се обещава да бъде интензивно и забавно приключение.

   

   

   

  STID-2013Стар Трек 2 / Star Trek into Darkness (най-рано Май)

  След като екипажът на “Ентърпрайз” e отзован обратно, те трябва да спрът неудържима сила която е нападнала Звездния флот, и оставя Земята в хаос. Джей Джей Ейбрамс (режисьор и продуцент) продължава с второ част от много успешния филм „Star Trek (2009)“.

   

   

  FF6-2013Бързи и яростни 6 / Fast and Furious 6 (най-рано Май)

  Това е още едно продължение. Този предстоящ екшън филм, написан от Крис Морган и режисиран от Джъстин Лин, е шестата вноска в поредицата. Вин Дизел, Пол Уокър, Дуейн Джонсън, Мишел Родригес и Джордана Брустър ще играят във филма.

   
   
   

  WWZ-2013

  Световна война: Зет / World War Z (най-рано Юни)

  „Световна война: Зет“ е предстоящ пост-апокалиптичен филм на ужасите, въз основата на романа със същото име от Макс Брукс. Режисьор на филма е Марк Форстър и Брад Пит ще играе главната роля. Филмът ще е пълен с екшън и… зомбита.

   
   

  MOS-2013Супермен: „Мъж от Стомана“ / Man of Steel (13 Юни)

  Това е без съмнение най-очакваният филм на лятото. Това е съвсем ново рестартиране на известния комикси, с участието на Хенри Кавил като Супермен/Кларк Кент. Филмът се произвежда от Кристофър Нолан (от „Батман“ трилогията) и режисьорът Зак Снайдер (от „300“). Ейми Адамс, Даян Лейн, Кевин Костнър, и Ръсел Кроу също ще очастват във филма.

   

  KA2-2013Шут в г*за! 2 / Kick-Ass 2 (Август)

  „Шут в г*за! 2“ е продължението на изключително успешния и противоречивия филм от 2010г.. Очаквайте още повече кръв и псувни в продължението.

  от:

  Софийски-Вести
  Софийски Вести
  
  Добавете Коментар:

  Няма Коментaри... за сега.