24 Ноември, 2017

Реклама
 • Фото Журнал
 • Лайф
 • Списание
 • Здраве и Храна
 • Забави и Пътешествия
 • Критика
 • Мода
 • Публикувано: 26 Януари, 2013

  ПЕСЕН НА СЕДМИЦАТА: „Born Electric“ – Абел Коженевски

  За видеото:Нова авто-концепция BMW i3; Музика: Абел Коженевски; от: БМВ / BMW. Ако интернетът ви позволява, слушайте го в качество: „1080p“.

  Абел Коженевски

  Абел Коженевски

  Рядко се случва класическото изкуство да се смесва с агресивната търговия. Въпреки това, немският автомобилен гигант БМВ реши да наеме полския класически композитор Абел Коженевски за да напише музиката за въввеждащо видео на концептуалните си автомобили – серия i3.

  „Born Electric“ е уникална мелодия, която е класическа, съвременна и игрива. Това са качества, които (според компанията) имитират традиционния лукс, високата производителност и екологосъобразните свойства на концепцията на БМВ за електрически автомобили.

  Във всеки случай, магията на видеото не идва от продуктът – а от самата музика. Талантът на Г-н Коженевски донася голямо влияние независимо от това, че песента е само една минута. “[По време на композиране] Аз се опитвам да преведа снимките и кадрите в музика… и всичко, което виждам се превръща в това, което пиша”, той обяснява.

  Неговата способност да включва вижданията на други хора в личната си музика, му позволява да процъфти във филмовата индустрия, кадето композиторите имат ограничена творческа свобода. Те трябва да сътрудничат с режисьори, продуценти, писатели и кинематографисти. Г-н. Коженевски е едва на 40г., но той вече събра отличията на Холивуд. До сега е номиниран за две награди “Златен глобус” в категорията за най-добра оригинална музика. През 2009 г. за “Сам Мъж” (първия филм на Том Форд), и миналата година за “Н.И.Е.”, филмът на Мадона.

  По тази причина (между много други), “Born Electric” (или: „Роден с Електричество”) е песеннта на тази седмица. Абел Коженевски прави класическата музика, съвременна.

  от:

  Софийски-Вести
  Софийски Вести
  
  Добавете Коментар:

  Няма Коментaри... за сега.