24 Ноември, 2017

Реклама
 • Фото Журнал
 • Лайф
 • Списание
 • Здраве и Храна
 • Забави и Пътешествия
 • Критика
 • Мода
 • Публикувано: 26 Януари, 2013

  “Плаване във времето” с Люи Вюитон

  За видеото: Директор: Матю Доналдсън; Музика: Zero 7; от: Люи Бюитон / Louis Vuitton. Ако интернетът ви позволява, гледайте го в качество: „1080p“.

  LouisAdMar2012Люи Бюитон / Louis Vuitton имаше приходи над 2,5 млрд. евро миналата година. Дори в разгара на финансовата криза, през последните няколко години, компанията e счупила всички свои рекорди. Оказва се че тя е имунизирана от световния хаус. За феновете на компанията обаче, това не е новина. Това е естествено. Изненадващо, експерти са съгласни.

  Кризата разкри голямо търсене за ръчно направени, уникални дрехи които да са изработени от фини текстилни изделия и скъпи материали. “Произведено в Китай” не понася никаква толерантност – поне за богатите в света. Едва има дреха, която да струв под 1000 евро в магазин на Люи Бюитон / Louis Vuitton, но за богатите купувачи по света, това е инвестиция. Според тях, те не си купуват “дрехи”, те купуват “изкуство”.

  С тази нова тенденция, всички луксозни марки отчаяно се опитва да подчертаят тяхната история, техните иновации, и най-важно, своите артистични способности. Те не са магазини или марки – те са къщи на модата.

  Миналият януари, (158-годишната комапния) Люи Вюитон / Louis Vuitton пусна кратък филм на новата си плавна колекция (кратка колекция от дрехи, предназначени за лятото и за почивки). Филмът е заснет с партньорството на директор Матю Доналдсън, и доставя интересна визуална гледна точка за колекцията. Надписа разказва:

  Плаване във времето –

  Можеби това е Лондон, но може и да бъде Ню Йорк или Париж. Това може да е 2011 г., но може и да бъде 1972г.. Онлайн списанието на Louis Vuitton, “New.Now”, в сътрудничество с Матю Доналдсън, предлага нова перспектива на плавната колекция за 2012 на Louis Vuitton, която разтяга времето и улавя всяко изискано движение в хиляда кадъра в секунда.

  Въпреки че видеото не предлага одговр дали дрехата може наистина на бъде изкуство, самото видео със сигорност е. Това е съвременно интерактивно произведение, което демонстрира течното поведение на фината коприна и на широките кройки – под призмата на 1000 кадъра в секунда.

  от:

  Софийски-Вести
  Софийски Вести
  
  Добавете Коментар:

  Няма Коментaри... за сега.